Un nou început…noi idei…noi aspirații…

Concomitent cu  începutul  primăverii, odată cu  renașterea  naturii, într-un fel sau altul, ne-au pus pe gânduri toate aceste aspecte pe mulți  dintre noi, basarabenii departe de casă, să ne organizăm  într-o  ședință și  să punem  ,,țara la cale”.

Mă  frământau  multe  chestii și multe situații care s-au creat, nu vreau să vorbesc despre ele acum. După  cum spunea Mark Twain ,, Pentru a reuşi în viaţă, ai nevoie de două lucruri: de ignoranţă şi de încredere”, deci  pentru  a construi ceva  și  pentru  a face  ceva  efectiv, eu zic să uităm și să ignorăm tot ce a fost neplăcut și urăt între noi. E un lucru  normal să apară neînțelegeri la un moment dat, asta stimulează  progresul, vin cu un apel la toți basarabenii din Alba Iulia, capitala de suflet a neamului românesc, și nu numai, la o conlucrare mai fructuoasă și benfică pentru noi.

Suntem în perioada deja postelectorală, unde vreau să menționez noua componență a Consiliului Director, ales prin vot liber și secret, Președinte: Taragan Alina, studentă an. I, facultatea de Științe; vicepreședinți: Nagurnea Ion, student an. II, facultatea de Drept și Științe sociale și Budeanu Victor, student an. I, facultatea de Teologie; secretar: Godina Corina, studentă an. I, facultatea de Științe. Îi felicit pe noii aleși, vedem că avem o echipă tânară, energică, cu noi idei și aspirații, căreia îi  urăm succes în activitățile pe care și le propun să le realizeze împreună cu noi, așteaptă susținere și multă atitudine.

,,Speranţa este ca un drum de ţară; nu a existat niciodată un drum, dar atunci când mulţi oameni merg pe el, drumul intră în existenţă” (Lyn Yutang), în concluzie aș putea spune că mai relevant decât acest gând nu este. Suntem poate nu chiar mulți, dar suntem cu aspirații multe și numai împreună suntem o forță!

Redactarea articolului a fost realizată nu din funcția mea de secretar, ci din motivația mea de basarabeancă interesată de viitorul echipei noastre.Aștept comentarii…

2 răspunsuri

  1. Sa nu uitam ca e vorba de echipa, de ceea ce putem noi face impreuna! Suntem tineri, entuziasti si energici, dar avem nevoie si de un mediu propice, de atmosfera prietenoasa, de sustinere reciproca si buna organizare care sa ne transforme avintul in fapte concrete. Impreuna putem face mult mai mult decit eforturile noastre cumulate in parte! Avem toti de cistigat din implicarea noastra activa: in primul rind timpul placut petrecut impreuna, abilitati de comunicare si de organizare, excursii, competii, evenimente culturale… Alba Iulia e un oras micut, dar frumos si plin de incarcatura emotionala care ar trebui sa ne inspire!
    Felicitari noilor lideri si multa inspiratie si imaginatie intregii echipe!

  2. Vreau sa felicit si eu noua guvernare)) in kare kiar se pun multe sperante…sperante pe kare sunt sigur ka le vom implini atita timp kit vom fi uniti si dornici de ceva mai bun…

Lasă un comentariu