Traiasca blogul basarabenilor din Alba Iulia!

Am pornit acest blog din primavara anului trecut, propunindu-mi un spatiu virtual pentru o comunicare reala… Ne-am inscris cu curaj la Festivalul Blogului Moldovenesc, Blogovat 2010 si… suntem pe 5 la votul poporului !!! Daca tinem cont ca e un Festival de asa anvergura  cred ca totusi avem un inceput bun!

Vreau sa multumesc mult cititorilor care ne urmaresc si celor care ne-au votat!!! Va rugam sa veniti cu feedback si sa ne acordati atentie si sprijin si in continuare!

Vreau sa-mi incurajez colegii din Alba Iulia si sa le spun ca ideea cu blogul e una foarte buna! Si blogul e bun!  E in primul rind spatiul nostru in care putem sa ne descarcam emotiile pozitive, dar si cele negative, in care putem sa ne cunoastem mai bine, abordind diferite teme pe care nu le-am aborda in discutiile fugitive. Putem crea o atmosfera placuta care sa ne indemne la exprimare libera si discutarea  temelor care ne intereseaza. Nu e un blog de stiri sau un blog de specialitate, e un blog pe care putem sa discutam orice si nu trebuie sa fim jurnalisti pentru a o face…

De ce sa publicam pe blog? Pentru ca scriind un articol iti poti aduna mai usor niste ginduri, ai mai mult curaj sa formulezi niste enunturi si sa abordezi teme care se evita in discutii, poti sa primesti feedback. Blogul e si un bun mijloc  sa-i tii la curent pe cei dragi de acasa cu atmosfera de aici, din Alba Iulia sau pe cei din Alba cu atmosfera de acasa….

Inspiratie si curaj!!!

3 răspunsuri

  1. felicitări! toată admiraţia mea pentru ceea ce faceţi

    • Multumim mult, Oxana! Felicitari si tie si lui Sergiu!!!! Noi va urmarim de aici din Alba si ne bucuram pentru voi!
      Am avea nevoie de sfatul si sustinerea voastra, asa ca speram sa mai colaboram!!!

  2. Va asteptam in comunitatea bloggerilor din Alba Iulia – albablog.ro.
    De asemenea, va invitam la o intalnire in care sa facem cunostinta si sa initiem proiecte online comune.

Lasă un comentariu